Floris Aankopers

Type woning, locatie, budget, bouwperiode en kwaliteit, die vijf grootheden bepalen het denk- en zoekstramien als je een huis wilt kopen. Neem je Floris in de arm, dan kan het zomaar gebeuren dat je helemaal gelukkig wordt in een huis dat aanvankelijk ongeschikt of onbereikbaar leek. En je bespaart er nog geld mee ook…


Floris bespaart geld
Hoezo geld besparen? Floris Aankopers moet toch ook betaald worden? Dat is helemaal waar, maar je wint meer dan je betaalt. En de winst zit ‘m juist nu in de aankoop.


Zelf zoeken of met Floris
Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan op Funda. Je voert dan de eerste bezichtiging zelf uit. Vervolgens kan Floris je degelijk en voordelig begeleiden in het verdere koopproces. Maar er zijn veel meer woningen die je zonder Floris Aankopers niet vindt. Simpelweg omdat je er niet naar zoekt. Bijvoorbeeld omdat de vraagprijs veel hoger ligt dan je budget. Of omdat er maar drie slaapkamers zijn terwijl je er vier nodig hebt. Zodra je met Floris in gesprek gaat, formuleren we helder de eisen waaraan je toekomstige woning moet voldoen. Er blijkt dan veelal meer te kunnen dan je voor mogelijk hield.


Vraagprijs te hoog
Toch kan zo’n woning een bezichtiging waard zijn. Floris Aankopers ziet veel woningen, kent de historie ervan en kan op basis van onder-houd, inhoud, bijbehorende grond, indeling, uitstraling, locatie en het prijsniveau in de omgeving goed beoordelen of de vraagprijs reëel is. Soms kan er zoveel af dat het huis wel binnen je budget past, inclusief het tarief van Floris Aankopers. Of Floris ziet bijvoorbeeld mogelijkheden voor een extra kamer waardoor die woning ineens wel geschikt wordt.


Emotie kost geld
Natuurlijk kun je ook zelf onderhandelen. Bedenk wel dat je in de regel een ervaren verkoopmakelaar tegenover je krijgt. Die weet al snel of er ‘een klik’ is ontstaan tussen jou en de woning. En onderschat de factor emotie niet. Die komt om de hoek kijken als je eenmaal je zinnen op hét huis hebt gezet, zeker als je een paar keer achter het net hebt gevist... Je gaat akkoord als je op het bedrag zit dat je zo ongeveer in je hoofd had. Floris heeft geen emotionele binding met het huis en onderhandelt dan nog door. Floris test de echte grens zonder dat de onderhandelingen op een dood spoor komen. Ook nu in een verkopersmarkt.


Zekerheid
Nog een reden om Floris Aankopers in te schakelen is zekerheid. Floris bekijkt een woning van boven tot onder, weet precies waar op te letten en als er twijfel is, halen we er -in goed overleg- een (bouwkundig) expert bij. Zo koop je geen kat in de zak.


Tarief van Floris
Het tarief dat Floris Aankopers berekent is eerlijk want we willen loon naar werken. In een oriënterend gesprek horen we graag wat je woonwensen en je wensen in de begeleiding bij de aankoop. Hierbij spreken we dan een passend tarief af. 


Contact met Floris
Wil je meer weten, dan kun je Floris bellen op 073 - 6123 202 of vul het contactformulier hieronder in. Floris neemt dan snel contact met je op voor een afspraak en informeert je graag verder over de werkwijze.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring