Haverleij

 

Haverleij, alléén voor leuke mensen!
De Haverleij is een sociaal sterke omgeving met leuke buren! Door de grote verscheidenheid van woningen, is er ook een grote variëteit aan bewoners. Zowel jong als oud, zonder of met (klein)kinderen. Contact is er snel gemaakt en samen draagt men zorg voor een veilig en plezierig woonklimaat. De Haverleij is dus gemaakt voor en door leuke mensen…


Volop voorzieningen
De Haverleij biedt het beste van twee werelden: alle voorzieningen bij de hand en toch overheerst de rust van een natuurlijke omgeving. Een grote variatie aan sportvoorzieningen zoals golf, tennis, voetbal, zwemmen, zeilen en hardlopen naast de deur. Daarnaast heb je een supermarkt, twee goede basisscholen, kinderopvang, restaurant, strand van het Engelermeer en een gezondheidspraktijk in de directe omgeving. Bovendien ben je binnen enkele minuten op de autosnelweg.


Nieuwbouw of bestaande bouw
De plannen voor de bouw van twee nieuwe kastelen zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Naar verwachting kunnen de eerste woningen in 2021 bewoond worden. Maar waarom kiezen voor nieuwbouw als je ook in de Haverleij kunt wonen in een vergelijkbare woning die tot wel 40% lager geprijsd is?
De bestaande woningen zijn 10 tot 17 jaren oud. Er is voor alle smaken voldoende keus. De omgeving waarin de woningen liggen is nog jong maar inmiddels wel prachtig volgroeid. De bestaande woningen zijn groot, modern en voldoen aan de huidige eisen van isolatie en beschikken daardoor, net als de nog nieuw te bouwen woningen, allen over energielabel A. Bovendien koop je bij bestaande woningen niet vanaf tekening maar kun je precies zien wat je krijgt: “What you see is what you get”!
Een ander groot voordeel is dat de bestaande woningen veelal binnen enkele maanden beschikbaar zijn terwijl je voor nieuw te bouwen woningen moet wachten tot 2021. En dan te bedenken dat eventuele bijkomende kosten voor een bestaande woning aanmerkelijk lager zijn. Tel uit je winst…


Floris helpt je verder
Floris verkoopt al jaren de meeste woningen in de Haverleij en heeft altijd een gevarieerd aanbod van hoogwaardige woningen in portefeuille. Ook hebben we zicht op woningen welke nog in verkoop gaan komen. Staat er een woning in de Haverleij niet bij Floris in de verkoop, dan helpen we je graag bij een verantwoorde aankoop hiervan. En dat kan Floris omdat hij de Haverleij kent als zijn broekzak.
 
Bel Floris voor een afspraak. Daar word je nóg leuker van!
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring