Floris Verkopers

Je wil je huis verkopen
Je huis verkopen doe je niet elke dag. Het is best spannend. Hoe zijn de eerste reacties op jóuw huis? Hoe snel zou de verkoop gaan? Krijg ik de prijs die ik graag wil? Ook je huis "foto- en bezichtigingsklaar" maken vraagt soms aardig wat van je. Wij zijn ons daarvan bewust en proberen dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Maatwerk
Floris neemt de verkoop van je woning serieus. We kennen de markt en besteden veel aandacht aan de voorbereiding. Met ons unieke plan van aanpak weet je precies wat je kunt verwachten. Hierbij staat duidelijkheid en transparantie voorop. Floris gelooft niet in het 'alleen even op Funda' zetten van je woning, al lijkt deze verleidelijk... Floris gelooft wel in de juiste marketing bij verkoop van je woning: Een perfecte, professionele presentatie, doelgroepgerichte communicatie, aandacht, zoeken naar mogelijkheden en service.

Tarief van Floris
Geen woning, geen verkoper, en geen koper is hetzelfde en dus verloopt geen verkoopproces hetzelfde. Ons tarief past bij uw woning en wensen. In een oriënterend gesprek luisteren we naar wat u verwacht van de verkoop van uw woning, nemen we uw woning op en naar aanleiding daarvan maken we een plan van aanpak en doen we u een voorstel voor een bijbehorend tarief.

Succes is een keuze
Dat Floris hiermee succes heeft, blijkt dikwijls uit de snelle verkooptijd, hoge koopsommen en de beoordelingen van onze opdrachtgevers. Wat kies jij? Bel Floris op 073 - 6123 202 of laat je gegevens hieronder achter. Dan bellen we je voor een eerlijk advies.

Wat mag je van ons verwachten als jouw verkoopmakelaar? Dat lees je hier.

 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring