Floris Verkopers


Weer een echte verkopersmarkt
Het vertrouwen van kopers is gelukkig weer helemaal terug, wat heet... We ervaren al langer dat kwalitatief goede woningen weer in trek zijn. Maar er zijn veel verschillen in de markt. Zo zijn er voor die ene woning vele potentiële kopers en is er voor die andere aanmerkelijk minder animo. Daarom is het des te belangrijker dat je de verkoop van je woning grondig voorbereidt en hierbij niets aan het toeval overlaat. Alleen zó verkoop je je woning snel en tegen de beste voorwaarden.

Maatwerk
Floris neemt de verkoop van je woning serieus. We kennen de markt en besteden veel aandacht aan de voorbereiding. Met ons unieke plan van aanpak weet je precies wat je kunt verwachten. Hierbij staat duidelijkheid en transparantie voorop. Floris gelooft niet in het 'alleen even op Funda' zetten van je woning, al lijkt deze verleidelijk... Floris gelooft wel in de juiste marketing bij verkoop van je woning: Een perfecte, professionele presentatie, doelgroepgerichte communicatie, aandacht, zoeken naar mogelijkheden en service.

Tarief van Floris
Geen woning, geen verkoper, en geen koper is hetzelfde en dus verloopt geen verkoopproces hetzelfde. Ons tarief past bij uw woning en wensen. In een oriënterend gesprek luisteren we naar wat u verwacht van de verkoop van uw woning, nemen we uw woning op en naar aanleiding daarvan maken we een plan van aanpak en doen we u een voorstel voor een bijbehorend tarief.

Succes is een keuze
Dat Floris hiermee succes heeft, blijkt dikwijls uit de snelle verkooptijd, hoge koopsommen en de meer dan 125 authentieke testimonials van Wie is de Beste Makelaar. Wat kies jij? Bel Floris op 073 - 6123 202 of laat je gegevens hieronder achter. Dan bellen we je voor een eerlijk advies.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring