Over Floris makelaars

 

Floris makelaars is al bijna 10 jaar actief op de Bossche woningmarkt. Henk, al sinds jaar en dag makelaar boven de rivieren en Peter, ervaren in reclame en marketing en thuis in 's-Hertogenbosch en omgeving, besloten in 2009 de handen ineen te slaan. Floris makelaars (genoemd naar zoon en kleinzoon van de heren) was geboren. Eind 2017 werd het team uitgebreid met Geraldine.

Met ons drieën bemannen we ons kantoor aan de Koningsweg 97. Een mooi karakteristiek pand aan het begin van een van de mooiste straten van ’s-Hertogenbosch, op 5 minuten lopen vanaf het station.  Elke ochtend beginnen we met veel plezier aan de dag met een Nespresso en spreken we de komende dag door. Geen dag is hetzelfde en dat vinden we nou zo fijn. Hoe zijn de eerste reacties op die woning die we gisteren op Funda hebben aangemeld? Mogen we dat gezin begeleiden met de verkoop van hun eerste huis omdat ze graag een stap maken naar een grotere woning? Past dat appartement dat we in de verkoop krijgen misschien bij de wensen van die jongeman waarvoor we een eerste starterswoning zoeken?

Dat doen we het liefst, meedenken met onze klanten en kijken hoe we de wensen van beide partijen zo goed mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten. We kennen onze klanten, weten wat ze belangrijk vinden, waarom ze hun woning willen verkopen en wat ze zoeken in een nieuw thuis. Persoonlijk, betrokken, open en eerlijk.. zo gaan we met onze klanten om.

Ons kleine team werkt nauw samen en weet van elkaar wat er speelt. In onze teamapp houden we elkaar voortdurend op de hoogte, ook als we buiten de deur actief zijn.