Vinden verkopen verhuizen

 
Vinden
Het vinden en aankopen van je nieuwe woning is niet altijd zo makkelijk, zeker niet in de wijken waar woningen snel worden verkocht. Floris weet dat en heeft daar een antwoord op. Hoe? Heel eenvoudig: Floris heeft een groot netwerk, kent de markt en koopt met regelmaat voor opdrachtgevers woningen aan welke niet actief te koop staan. De markt van potentiële verkopers is immer veel groter dan op Funda zichtbaar is.
 
Verkopen met meerwaarde
Floris verkoopt woningen zoals vele makelaars doen. Maar al bij het eerste begin legt Floris meer nadruk op de marketing bij verkoop van je woning. Zo kom je met nog meer gegadigden in contact en maak je je kans op het beste resultaat nog groter.
Omdat we naast verkoop ook heel actief zijn bij de aankoop van woningen, hebben we mogelijk zelfs de koper van je woning al in huis.
Bovendien biedt Floris jou en de koper van je woning de gelegenheid om je woning te verkopen met garantie. Dit voorkomt vervelende discussie achteraf.
Zo biedt Floris meerwaarde.
 
Verhuizen
Omdat Floris voor jou zowel de aankoop van je ideale woning als de verkoop van je woning goed verzorgt, is verhuizen nog maar een fluitje van een cent.
Ontzorgen noemt Floris dat.
 
Meer weten?
Floris gaat graag met je in gesprek om aan te geven wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we je ook (laten) adviseren over de financiering van je nieuwe woning, een eventuele verbouwing en zelfs de verhuizer. Bel Floris of stuur ons een bericht.
  
Verkopen met garantie
Onder voorwaarde van een bouwkundige keuring kan Floris je woning zelfs met garantie verkopen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over verborgen gebreken en heeft de koper meer zekerheid bij de koop van je huis. Vraag Floris naar de voorwaarden.Floris biedt de koper van je woning een Woonhuisgarantie aan. Hiervoor laten we je woning eerst inspecteren door een onafhankelijk bouwkundig keurder, verbonden aan SNKBK (Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders).
Met de Woonhuisgarantie op goedgekeurde onderdelen en eventuele verborgen gebreken voorkom je gezeur achteraf en bied je de koper extra zekerheid. Meer zekerheid maakt je woning meer aantrekkelijk en realiseren we weer een beter resultaat.